Top

Zelf doen!

Zelf doen

Al toen we klein waren en onze ouders ons met iets wilden helpen riepen we vol overtuiging eerst "ik ik ik ik" en later werd het "zelf doen".

Dat "zelf doen" gevoel had ik een aantal jaren geleden ook toen ik mijn eerste edelsteen oorbellen kocht.  Ik dacht dat hoeft toch niet zo moeilijk te zijn en zo begon mijn sieraden avontuur. Wat was ik trots op mijn eerste maaksel, en wat zag het er, terugkijkend, amateuristisch uit.
Het is een hele zoektocht geweest, waar haal je het juiste gereedschap vandaan, waar koop je het materiaal en met welke kwaliteit wil je werken; zilverkleurig, verzilverd of sterling zilver, glaskralen of edelsteenkralen.

Ik heb mijn keuzes gemaakt en heb een aantal betrouwbare leveranciers gevonden die een goede kwaliteit en prijs verhouding leveren.  Alleen moet je vaak meer bestellen dan je voor jezelf nodig hebt, dus geef je eerst het een en ander weg, maar ook dat houdt op een gegeven moment op.
Tja, inmiddels heb ik een ruim gevulde webshop met een ruime keuze aan oorbellen en kettingen.

Als ik op een beurs of markt sta merk ik dat mijn klanten het heel fijn vinden hun eigen inbreng bij de sieraden te kunnen geven.
Om hieraan tegemoet te komen ga ik de komende periode ook sieraden onderdelen op de site plaatsen. 

In mijn materialen zoektocht  ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het liefste met sterling zilver, parels en edelsteenkralen werk.  Andere kwaliteiten heb ik niet op voorraad (tenzij dit uitdrukkelijk op de site vermeld is.)

Naast kralen heb ik inmiddels ook een klein assortiment cabouchons en edelsteenhangers.  De cabouchons gebruik ik voor het maken van o.a. ringen. Op termijn zullen die ook in de webwinkel verkocht gaan worden.

Heeft u vragen, stel ze gerust, ik reageer zo snel mogelijk: http://ibelieveinme.luondo.nl/contact
Indian Agaat kralen 8mm
Indian Agaat kralen 8mm
Losse Indian Agaat kralen 8mm

Voor meer informatie: http://ibelieveinme.luondo.nl/Agaat-uitleg-en-werking
€ 0,25