Top

Welke steen past bij mij?

In eerste instantie kunt  u zich het beste laten leiden door wat u mooi vindt of wat goed bij een bepaald kledingstuk of een speciale gelegenheid past.

Daarnaast kan het inspireren om te kijken of de keuze van de steen overeenkomt met de stenen van de dierenriem of de geboortestenen.

Ook zijn er mensen die zich laten leiden door de werking of eigenschappen van bepaalde stenen.  Dat kan inspirerend werken maar u dient het ook met nuchterheid te benaderen. Bij gezondheidsklachten dient u zich altijd tot de juiste medisch specialisten te wenden.

De informatie die wij over stenen op deze site publiceren is afkomstig van verschillende bronnen van het internet en boeken afkomstig. Regelmatig valt ons op dat er verschillende interpretaties zijn en dingen elkaar tegen spreken.

De teksten die Marieke geschreven heeft, zijn een combinatie van onze inspiratie bij de gebruikte stenen , het uiterlijk van het eindproduct, de werking die aan de stenen toegeschreven wordt en bij de de colliers die in opdracht gemaakt zijn ook de persoons eigenschappen.