Top

Halsketting met parels, lapis lazuli en sterling zilver, Queen of Dreams

  • Halsketting met parels, lapis lazuli en sterling zilver, Queen of Dreams
  • Halsketting met parels, lapis lazuli en sterling zilver, Queen of Dreams
36,00

Queen of Dreams
 
Dit collier vindt zijn inspiratie in de Egyptische koningin Cleopatra, een van de grote schoonheden uit de klassieke oudheid. Zij heeft ook de reputatie van ‘de grootste verleidster’, omdat zij erin slaagde de twee invloedrijkste mannen uit haar tijd – Julius Caesar en later Marcus Antonius – aan zich te binden.
 
Dit collier combineert lapis lazuli met zoetwater parels. Lapis lazuli bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positieve invloed op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Het helpt de drager haar gevoelens tot uitdrukking te brengen en meningen te verwoorden. Lapis lazuli heeft niet alleen een heilzame werking op de keel, maar is ook goed tegen migraine en slapeloosheid.
 
Lapis met parels is een krachtige combinatie, waarbij de parels zijn gekozen als tegenwicht voor het dominante lapis. Ze verzachten het effect ervan, nuanceren het. De vrouw die dit collier krijgt, kan dat opvatten als een statement. Het sieraad kan casually gedragen worden – mooi op een jeans – maar komt ook tot zijn recht op een chique outfit.

Lengte van het collier is 70 cm.


Artikelnummer: LL002

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over