Top

Collier Queen of the Desert, picasso jaspis

  • Collier Queen of the Desert, picasso jaspis
  • Collier Queen of the Desert, picasso jaspis
  • Collier Queen of the Desert, picasso jaspis
  • Collier Queen of the Desert, picasso jaspis
26,00

Dit prachtige collier uit de collectie Queen of the Desert is gemaakt van oplopende picasso jaspis kralen,  de lengte van het collier is 50 cm.
Het collier is afgewerkt met een sterling zilveren lobstersluiting. Optioneel kan een verlengingskettinkje toegevoegd worden.

Algemene informatie

Jaspis is een kwarts variant en varieert van rood, geel tot bruin van kleur. De groep stenen is opaak en kan verschillende streepachtige patronen vertonen. 

Werking

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.  Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.


Artikelnummer: PJ009

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over