Top

Larvikiet werking en uitleg

Larvikiet wordt gewonnen in Noorwegen.

Uitleg: Larvikiet  is bij uitstek geschikt voor een krachtige vrouw met een heldere visie in een interessante, dynamische baan, waarvoor zij alles uit de kast moet halen. Larvikiet bevordert haar analytisch vermogen en directheid in haar contacten. Tegelijkertijd blijven persoonlijke eigenschappen als nuchterheid en distantie bewaard. En als de spanningen dan toch hoog oplopen, heeft larvikiet een weldadige uitwerking op het lichaam die het evenwicht herstelt: het verlaagt de bloeddruk en lichaamstemperatuur en kalmeert de zenuwen.
Collier Larvikiet, Lady Grey
Collier  Larvikiet, Lady Grey
Chic collier van larkiviet met sterling zilver.
Het centrepiece van het collier bestaat uit drie grote kralen (4 cm) van larkiviet en tussenkralen van sterling zilver.
€ 42,00
Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace
Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace
Het collier Lady Greys Necklace maakt deel uit van de collectie Lady Grey. Een collectie van  prachtige colliers van vulkanisch gesteente, Larvikiet genaamd, gecombineerd met sterling zilveren kralen. Larvikiet ontleent zijn naam aan de Noorse stad Larvik, die ten zuiden van Oslo ligt. Larvikiet dateert uit een tijd waarin er nog volop vulkanische activiteit was in Noorwegen. Het roept het beeld op van een oeroud natuurlandschap, ruig en zuiver, zonder vervuiling en verstoring.

Het collier Lady Greys Necklace borduurt hierop voort. Het is bij uitstek geschikt voor een krachtige vrouw met een heldere visie in een interessante, dynamische baan, waarvoor zij alles uit de kast moet halen. Larvikiet bevordert haar analytisch vermogen en directheid in haar contacten. Tegelijkertijd blijven persoonlijke eigenschappen als nuchterheid en distantie bewaard. En als de spanningen dan toch hoog oplopen, heeft Larvikiet een weldadige uitwerking op het lichaam die het evenwicht herstelt: het verlaagt de bloeddruk en lichaamstemperatuur en kalmeert de zenuwen.

Een prachtig geschenk voor een aanstormende carrièredame of een gelouterde zakenvrouw!

Het collier is 45 cm lang, en is gemaakt van 8 en 5 mm larvikiet kralen afgewisseld met sterling zilveren kralen. De lobstersluiting is van sterling zilver.

Spirituele werking: Schenkt beoordeling, inschatting en directheid.
Psychologische werking: Bevordert nuchterheid en neutraliteit. Laat ingewikkelde zaken in te schatten en op te lossen.
Lichamelijke werking: Verlaagt de bloeddruk., kalmeert de zenuwen. Verlaagt de temperatuur van het lichaam.
€ 40,00
Collier Larvikiet, Lady Grey
Collier Larvikiet, Lady Grey
Het collier Ladies Grey maakt deel uit van de de collectie Lady Grey een selectie van colliers van vulkanisch gesteente, Larvikiet genaamd, gecombineerd met sterling zilveren kralen. Larvikiet ontleent zijn naam aan de Noorse stad Larvik, die ten zuiden van Oslo ligt. Larvikiet dateert uit een tijd waarin er nog volop vulkanische activiteit was in Noorwegen. Het roept het beeld op van een oeroud natuurlandschap, ruig en zuiver, zonder vervuiling en verstoring.
€ 42,00
Larvikiet hanger
Larvikiet hanger
Groene agaat hanger, formaat 3,5 cm x 4, cm
Bovenin is een gaatje waardoor een oogje gemaakt kan worden, of een veter door geregen kan worden.  Wij kunnen eventueel ook een bail leveren waarmee u op een chique manier de hanger aan een ketting kunt bevestigen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over amazoniet zie: http://ibelieveinme.luondo.nl/Amazoniet-uitleg-en-werking
€ 9,00