Top

Collier rozenkwarts met sterling zilver, Silver Queen of the Roses

  • Collier rozenkwarts met sterling zilver, Silver Queen of the Roses
  • Collier rozenkwarts met sterling zilver, Silver Queen of the Roses
32,00

Het collier Silver Queen of the Roses is gemaakt van rozenkwarts kralen en sterling zilveren kralen en maakt deel uit van de collectie Queen of Roses.

De rozenkwarts kralen zijn 10 mm en 12 mm groot en de Sterling zilveren kralen 10 mm  en 3 mm. Het collier is 52 cm lang.

Queen of Roses is de benaming voor een aantal colliers waarin rozenkwarts de centrale steen is.
De bleekroze kleur doet het misschien niet vermoeden, maar rozenkwarts is de steen voor de liefde en de vriendschap. Als je een sieraad geeft waarin rozenkwarts is verwerkt, is dat een duidelijke boodschap! Tegelijkertijd kan rozenkwarts ook troost bieden als een liefde niet wordt beantwoord. Jonge meisjes met liefdesverdriet bloeien weer op.

Door de eeuwen heen zijn er allerlei eigenschappen aan rozenkwarts toegeschreven. De belangrijkste is dat rozenkwarts het hart opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. Het is bij uitstek een gevoelssteen, die een harmoniserend effect heeft op de drager en de omgeving. De zachte, milde kanten van iemands karakter worden geactiveerd, de scherpe kantjes gaan eraf. Iemands zelfbeeld en de onderlinge relaties varen daar wel bij: harde (zelf)kritiek en verlammende twijfel lossen op, inleving en begrip komen ervoor in de plaats. Deze milde uitwerking maakt het leven een stuk aangenamer.

Rozenkwarts zou ook een temperende invloed hebben op ouderdomskwalen zoals Alzheimer en Parkinson. Deze ziekten gaan nog wel eens gepaard met veranderingen in het gevoelsleven en het gedrag van de zieke. Rozenkwarts kan die positief beïnvloeden.

Artikelnummer: RK007

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over