Top

Collier Larvikiet, Lady Grey

  • Collier  Larvikiet, Lady Grey
  • Collier  Larvikiet, Lady Grey
  • Collier  Larvikiet, Lady Grey
42,00

Het collier Lady Grey maakt deel uit van de de collectie Lady Grey een selectie van colliers van vulkanisch gesteente, Larvikiet genaamd, gecombineerd met sterling zilveren kralen. Larvikiet ontleent zijn naam aan de Noorse stad Larvik, die ten zuiden van Oslo ligt. Larvikiet dateert uit een tijd waarin er nog volop vulkanische activiteit was in Noorwegen. Het roept het beeld op van een oeroud natuurlandschap, ruig en zuiver, zonder vervuiling en verstoring.
 
Het collier Lady Grey borduurt hierop voort. Het is bij uitstek geschikt voor een krachtige vrouw met een heldere visie in een interessante, dynamische baan, waarvoor zij alles uit de kast moet halen. Larvikiet bevordert haar analytisch vermogen en directheid in haar contacten. Tegelijkertijd blijven persoonlijke eigenschappen als nuchterheid en distantie bewaard. En als de spanningen dan toch hoog oplopen, heeft Larvikiet een weldadige uitwerking op het lichaam die het evenwicht herstelt: het verlaagt de bloeddruk en lichaamstemperatuur en kalmeert de zenuwen.
 
Een prachtig geschenk voor een aanstormende carrièredame of een gelouterde zakenvrouw!

Chic collier van larkiviet met sterling zilver.
Het centrepiece van het collier bestaat uit drie grote kralen (4 cm) van larkiviet met tussenkralen van sterling zilver en verder larvikiet kralen van 10 mm en 5 mm. .

Het collier is 58 cm. lang.
 
Spirituele werking: Schenkt beoordeling, inschatting en directheid.
Psychologische werking: Bevordert nuchterheid en neutraliteit. Laat ingewikkelde zaken in te schatten en op te lossen.
Lichamelijke werking: Verlaagt de bloeddruk., kalmeert de zenuwen. Verlaagt de temperatuur van het lichaam.

Artikelnummer: LT001

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten