Top

Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace

  • Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace
  • Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace
  • Collier larvikiet en sterling zilver, Lady Grey Necklace
40,00

Het collier Lady Greys Necklace maakt deel uit van de collectie Lady Grey. Een collectie van  prachtige colliers van vulkanisch gesteente, Larvikiet genaamd, gecombineerd met sterling zilveren kralen. Larvikiet ontleent zijn naam aan de Noorse stad Larvik, die ten zuiden van Oslo ligt. Larvikiet dateert uit een tijd waarin er nog volop vulkanische activiteit was in Noorwegen. Het roept het beeld op van een oeroud natuurlandschap, ruig en zuiver, zonder vervuiling en verstoring.
 
Het collier Lady Greys Necklace borduurt hierop voort. Het is bij uitstek geschikt voor een krachtige vrouw met een heldere visie in een interessante, dynamische baan, waarvoor zij alles uit de kast moet halen. Larvikiet bevordert haar analytisch vermogen en directheid in haar contacten. Tegelijkertijd blijven persoonlijke eigenschappen als nuchterheid en distantie bewaard. En als de spanningen dan toch hoog oplopen, heeft Larvikiet een weldadige uitwerking op het lichaam die het evenwicht herstelt: het verlaagt de bloeddruk en lichaamstemperatuur en kalmeert de zenuwen.
 
Een prachtig geschenk voor een aanstormende carrièredame of een gelouterde zakenvrouw!

Het collier is 45 cm lang, en is gemaakt van 8 en 5 mm larvikiet kralen afgewisseld met sterling zilveren kralen. De lobstersluiting is van sterling zilver.
 
Spirituele werking: Schenkt beoordeling, inschatting en directheid.
Psychologische werking: Bevordert nuchterheid en neutraliteit. Laat ingewikkelde zaken in te schatten en op te lossen.
Lichamelijke werking: Verlaagt de bloeddruk., kalmeert de zenuwen. Verlaagt de temperatuur van het lichaam.

Artikelnummer: LT003

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over