Top

Ketting van Carnool, Girl on fire

  • Ketting van Carnool, Girl on fire
  • Ketting van Carnool, Girl on fire
32,00

Collier Girl on Fire
 
Dit collier vindt zijn inspiratie in Katniss Everdeen, de jonge hoofdpersoon uit De trilogie  De hongerspelen (The Hunger Games) van Suzanne Collins. De bijnaam van Katniss is ‘The Girl on Fire’. Dit is op het eerste gezicht een verwijzing naar haar afkomst: zij is een mijnwerkersdochter uit het steenkooldistrict. De grijze en oranje kralen verbeelden de steenkool en de vlam.
 
Girl on Fire verwijst ook naar haar geestelijke gesteldheid. Katniss is klaar voor de liefde. Misschien weet zij dat zelf nog niet - of wil ze het niet weten - maar het is wel zo.
 
Voor de Katnissen onder ons kozen wij carneool. Carneool is een verrukkelijke steen die past bij de springerigheid en explosiefheid van de jeugd. De steen bevordert de doorbloeding van de organen en helpt tegen verlegenheid. Carneool maakt vrolijk, zorgeloos.  Carneool past goed bij het credo van de The Hunger Games: May the odds be ever in your favour.
 
Girl on Fire is een collier voor een meisje dat op het punt staat volwassen te worden, in meerdere opzichten. Als een bloem die elk moment open kan barsten. Maar ook voor een vrouw die weet hoe de wereld in elkaar zit en altijd bruist van energie.

Het collier is 52 cm lang en afgewerkt met een  sterling zilveren lobstersluiting.
Het centrepiece  van de ketting bestaat uit een serie ronde elkaar overlappende carneool kralen, verder zijn 10 mm onyx en carneool kralen gebruikt.

Artikelnummer: GF005

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over