Top

Collier van bergkristal en sterling zilver, lady of the Glaciers

  • Collier van bergkristal en sterling zilver, lady of the Glaciers
  • Collier van bergkristal en sterling zilver, lady of the Glaciers
36,00

Dit prachtige collier is gemaakte van grote "free form" bergkristal kralen met sterling zilveren tussen kralen. Het collier is afgewerkt met een sterling zilveren lobster sluiting.

Bergkristal is een natuurproduct en in deze "free form" kralen zijn allerlei structuren waarneembaar. Dit maakt het collier extra levendig.

Dit collier heeft enerzijds een stoere uitstraling door het gebruik van de grote kralen, anderzijds laten de sterling zilveren kralen laat het collier stralen en schitteren.

Bergkristal is afgeleid van het Griekse ‘krystallos’ dat helder ijs of bevroren water betekent. Het kreeg deze naam door de gelijkenis met ijs en ook omdat het zelfs in een warme omgeving lange tijd koud blijft, zeker in vergelijking met glas. Dit komt doordat kwarts als gevolg van zijn inwendige structuur een zeer goede warmtegeleider is.

Bergkristal is een zeer krachtige steen.
Bergkristal geeft inzicht en helderheid en neemt besluiteloosheid weg, helpt om inzicht te krijgen in problemen.  Bergkristal wordt ook gebruikt om stenen op te laden.

Artikelnummer: B001

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over